Cautare

4452 de rezultate pentru "zepa mircea" (5.15 secunde)
Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Pitesti, ca Mircea Geoana nu ii cerea in general sfatul, mentionand ca porecla pe care presedintele Senatului a primit-o de la el "a avut un fundament" Ion Iliescu a spus ca Mircea Geoana nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui sa faca.
"Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu!" Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu, dar l-am refuzat deoarece in Partidul Social-Democrat al Muncitorilor pot ajunge doar oamenii cinstiti, afirma liderul de altadata al minerior, Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics.
La finalul unei sedinte extrem de tensionate, Comitetul Executiv National al PSD a decis, marti, excluderea lui Mircea Geoana din partid. ... Nici astazi nu stiu", a spus Mircea Geoana.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
"Mircea Geoana nu este un bun constructor" Mircea Geoana nu este un bun constructor si, tocmai de aceea, proiectul infiintarii unei noi platforme politice este unul foarte dificil, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, dintre sustinatorii ex-pesedistului, doar edilul Marian Vanghelie este un bun mobilizator.
Mircea Geoana, votat de Senat pentru conducerea Comisiei de politica externa Mircea Geoana a fost votat marti de plenul Senatului pentru preluarea functiei de presedinte al Comisiei de politica externa a acestei camere, 84 de senatori exprimandu-se pentru, trei impotriva si unul abtinandu-se.
La firul ierbii, relatia mea cu PSD nu s-a intrerupt Senatorul independent Mircea Geoana, propus recent de PSD sa preia sefia Comisiei de politica externa din Senat, a declarat, miercuri, la RFI, ca s-a implicat in campania electorala a USL, in judetul Dolj, si ca, "la firul ierbii", relatia sa cu PSD nu a fost intrerupta.
Senatorul Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii Senatorul PSD Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru la Washington, in perioada 4-11 februarie, prilej cu care va avea o serie de intrevederi cu membri ai Administratiei Obama si ai Congresului SUA.
De ce nu se stie exact numarul angajatilor (4 sau 12) este pentru ca directorul Agentiei, Mircea Solomon, si purtatorul de cuvant, Decebal Vartopeanu, nu au cazut de acord taman ieri, si fix in cadrul unei conferinte de presa.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Si pentru ca Mircea Bargoz urmeaza sa devina doctor in management, l-am intrebat cum vede el o analiza manageriala S.W.O.T. ... Mircea Bargoz:
Mircea Geoana a participat la conferinta organizata de ASPEN Romania pe tema energiei si a resurselor regenerabile. Mircea Geoana a participat la dezbatere atat in calitate de presedinte al Senatului cat si in calitate de presedinte al Institutului ASPEN Romania.
In urma cu cateva luni, Mircea Geoana s-a intalnit cu liderii ASPEN Institute din SUA cu care a convenit relansarea sucursalei din Romania, el devenind presedintele acesteia. Mircea Geoana este cel care a adus ASPEN Institute in Romania.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
Mircea Badea: ... Te-as huidui de dimineata pana seara "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea "In gura presei".
Mihai Bendeac ii striveste pe Divertisi si X Factor il bate la scor pe Mircea Radu Inpolitics informeaza:
Mircea Vulcanescu cu Berzei Lucrarile la giratoriul de la intersectia strazii Berzei cu Mircea Vulcanescu se vor finaliza la inceputul lunii iulie, a declarat pentru HotNews.ro Ion Dedu, seful directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei.
Mircea Lucescu: ... Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, e convins ca finala Ligii Europa va un eveniment-spectacol si ca un mare merit pentru organizarea finalei in Romania il are Mircea Sandu.
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6".
google-analytics.com